Audi Assistance

Bereikbaarheid - 24/7

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 en 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, waar u ook bent in West-Europa.
Bel naar ons vertrouwde nummer of naar het Audi Assistance telefoonnummer: + 32 2 756 86 81

Bijstand in geval van een technisch defect

Plotse technische pech die uw wagen stillegt, kan altijd voorkomen. Als gebruiker van een goed onderhouden Audi die volgens de voorschriften van de constructeur door een erkend Audi-verdeler wordt onderhouden en hersteld, geniet u ongeacht de leeftijd van uw wagen van de mobiliteitsgarantie (geldig voor alle Audi's die vanaf 1 april 1989 zijn ingeschreven):

  • herstelling 24 uren op 24 en 7 dagen op 7
  • indien nodig zal uw wagen naar bij de dichtstbijzijnde Audi-verdeler worden gesleept
  • indien uw wagen niet snel opnieuw in verkeer kan worden gebracht, krijgt u een vervangwagen voor maximaal 5 dagen (eventueel ook nog tijdens het weekend of een aansluitende feestdag)
  • indien u ter plaatse op uw voertuig wilt wachten, als alternatief voor de vervangwagen, dan kunt u samen met uw passagiers genieten van een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel (ontbijt inbegrepen)
  • indien u uw reis wenst verder te zetten, dan worden de trein- of vliegkosten tot 450 € per persoon gedekt
  • om uw Audi na de herstellingen opnieuw af te halen, komen wij voor 500 € tussen in de kosten die daarmee gepaard gaan
  • worden eveneens gedekt: de taxikosten, de trein- of buskosten ter hoogte van 80 €, de telefoon- of parkeerkosten ter hoogte van 30 € en tot slot de dringende leveringskosten voor een onderdeel dat niet ter plaatse beschikbaar is

Express Service voor een kleine, dringende interventies

Elke Audi-verdeler kan snel een plots en dringend probleem oplossen (olie bijvullen, ruitenwisserbladen of gloeilampen vervangen, ...) via zijn "Express Service".

Verlies van sleutel

Uw Audi is doeltreffend beschermd tegen diefstal dankzij een geavanceersysteem van intelligente en gepersonaliseerde sleutels. Alleen met die sleutels kan uw motor worden gestart.

Bij de levering ontvangt u een sleutelset en een geplastificeerd plaatje met de geheime identificatiecode van uw sleutels.

Leg die op een veilige plaats. U bent de enige die dat nummer kent. Noteer het misschien in uw portefeuille.

Om uw sleutels te laten bijmaken, zal de Garage Jennes te Boortmeerbeek uw geheime code moeten kennen. U zult bijgevolg binnen de 48 uren over een nieuwe beveiligde en gepersonaliseerde sleutel beschikken (uw Audi zal eveneens geprogrammeerd moeten worden, zodat hij de bijkomende sleutel herkent en de verloren sleutel zal misschien moeten worden gedeprogrammeerd om latere problemen te vermijden).

Meer informatie is beschikbaar op de website van AUDI Assistance.